Разговор с един объркан човек

Това е "автентичния" разговор в Телеграм с един човек, на който няма да разкривам името (не ми е работа да го съдя или да му се смея, въпреки че е прав за това което пише на картинката която ми изпрати...) по повод ежеседмичните анализи на "Мяра". Това е буквално копие (с изключение на линковете), така че ще видите "чатова граматика"... Добавил съм моите мисли в [квадратни скоби] за да се разбира по-добре моята гледна точка. Която не смятам за задължително вярна...

Е:

Круме за пари не дей да говориш и коментираш че се излагаш!

Формата на комуникация които предлагате е с възможност за коментар само от едната страна а тази практика дава възможност за промиване на мозъци - което и смятам че правите !

Всичко което се прави в подобни формати за комуникация трябва да се счита за свободни съчинения на група хора !

Крум:

Къде и кога сме твърдели, че даваме "истината от последната инстанция"?

"Парите" имат много страни, и всяка си струва да се изяснява. Както скулптура - не можеш да я опишеш ако я гледаш само и единствено от едната страна. Ще се радвам да дадеш критика за това филмче: "Леене на икономически куршуми"

Ако имаш свой отговор на въпроса "как си представям идеалното човешко общество", ще се радвам да го чуем (и запишем, и излъчим, в последствие) 🙂

Или го напиши и участвай в конкурса "Новият Добри Чинтулов" 🙂

Е:

Круме не мога да ви приема нито за будители нито за ментори ! За мен сте най обикновенни разказвачи на крадки разкази ! Нищо повече! По простата причина че всичко което говорите и правите е ваша гледна точка и разбиране!

K:

Ето пак... Кога сме казвали че не е само нашата гледна точка? Това е въпрос. Ти просто повтаряш твоите си твърдения (и те са вярни), а не отговаряш, защо?

Е:

Не ме интересуваш !

K:

Е тогава защо два пъти ми заявяваш едно и също нещо? [И защо започна този разговор изобщо?]

Е:

Да го запомни в случай че е започнала да те мъчи деменцията 🤣🤣🤣🤣

K:

Два пъти те питам кога и къде си видял че настояваме че сме идеалната истина, но не ми отговаряш, това защо се случва (и кого ли мъчи деменцията)?

Е:

След като търсите изява пред аудитория без възможност да бъдат чути всички за какви трябва да ви възприемам ? Егоцентрични разказвачи на кратки разкази - идиоти !

Че на това и отгоре подбирате аудиторията си , като блокирате по ваше усмотрение !

Половината от вас сте без работни ! От къде се препитавате? Например Ал Марков, Мирослав Янков ти самия ?!

K:

Радвам се да видя че се притесняваш за мен. Аз съм програмист на свободна практика. Не търся "изява", а споделям моята логика - тя ми е най-силното оръжие. Машинен инженер съм по образование (и наследственост - 3-то поколение инженер в рода ми...). За инженера и за програмиста поотделно логиката е първи инструмент. Грешките на инженерите например водят до гадости от рода на икономически загуби и експлозии, затова инженер не може да си позволи да сгреши. [Програмист - още по=малко, при грешки потъват кораби, падат сателити и прочие...] А това става само с твърда логика и следване на фактите и физическите закони. Миро също е инженер (радиоелектронен), Николай е програмист и техник в ИТ сектора. Сашо е психолог по образование. И те имат предостатъчно логика, иначе няма да могат да си вършат работата. А аз съм "инженер на степен програмист", затова логиката ми е "подострена" до болезненост. Твоите "критични подмятания" не издържат елементарни логически въпроси, защото всъщност са "заяждания". [Както и целия този разговор, всъщност...] Затова и не те допускаме до ефир - въпросите ти ни отклоняват от нашите теми. Което може да е целта ти, ти какво работиш, откъде получаваш парите си? На практика те спасяваме от резил, който ще си навлечеш, ако се явиш при нас и започнем да ти задаваме въпроси. Свободен си да задаваш своите въпроси, както винаги, и получаваш отговори, както винаги. И те не ти харесват, както винаги... И това явно е причината сума ти пъти да ме заявяваш твоите проекции на нашите действия, без да си схванал истината. И да не отговаряш на въпросите ми. И да не те интересувам, въпреки това...

Е:

Върви на майната си !

K:

Благодаря, аз съм си там - кореняк пловдивчанин съм... [И пак не отговарящ на моите въпроси...]

От името на "Мяра" ти предлагам среща с групата, където може да зададеш всичките си въпроси, и ние ще отговорим според силите си. Ще бъде записана и излъчена.

Отделно от това, ако имаш вече свой отговор на въпроса "как си представям идеалното човешко общество", ще се радвам да го чуем (и запишем, и излъчим, в последствие). Или го напиши и участвай в конкурса "Новият Добри Чинтулов" 🙂

===

Тук разговора свърши. Засега, като имам предвид предишните ми такива разговори. Обаче... Кога един човек отправя лични нападки? Когато няма аргументи, казва психологията. Когато има его, чувства, вместо разсъдък. За съжаление... но пък за щастие, "нищо в живота не може да бъде поправено, но всичко може да бъде направено в бъдеще" (перефразирам от песента "Етот мир придуман не нами" на Алла Пугачова, истинските думи са "все возможно в нем, только ничего исправить нельзя"). Гледайте напред.

Share this

This entry was posted in Blog, Non-programming. Bookmark the permalink.

Leave a Reply