Здравейте,

Благодаря за интереса към странната ми обява.

Имам много идеи, в различни области, които не мога да развия сам. Най-често ми липсва време. Това са разнообразни поръчки, услуги и продукти. Бих искал да разменя половината от всички печалби от тях, за времето, което Вие ще отделите, за да ми помогнете.

Ако трябва да се опише работата с една дума, то ще е "секретарско-директорска". Ще се състои в подготвяне на документи, търсене на информация, сканиране, преписване, писане на обяви по сайтове... И мислене. Много мислене, по много въпроси. Двамата заедно. Щом ще работим двамата, значи ще делим всичко - и работа, и отговорности, и резултати. Ако един от нас се "издъни", потъваме заедно. Да, ще бъркаме - никой не се е родил научен. Да, ще плащаме за грешките си. Да, ще се учим от тях. Заедно. Винаги заедно. О да, ще имаме и печалби, къде малки, къде "яки". Пак заедно - каквото за мен, такова и за Вас.

Изисквания (не са подредени, всички са с еднаква тежест):

  • Перфектен литературен български, писмен и говорим.
  • Сносен чужд език, предимно английски, предимно писмен.
  • Компютърна и Интернет грамотност.
  • Желание за учене.
  • Търпение.
  • Отговорност.

Чуждия език е "най-тънкото" ми изискване. Може и без него, защото няма да е проблем да го научите, ако другите неща са както трябва. За справка - аз самия съм минал само един кратък курс по английски, а сега ми е ежедневен работен инструмент.

Всъщност, първото ми изискване е да разберете, че ще работим не за себе си, а за "другите", за нашите клиенти. Резултатите от Вашата работа отиват при други хора, и за да могат "те" да си вършат работата (и хранят семействата). Затова трябва да им даваме нашите най-добри резултати. Да ги облекчим максимално. Парите, които получаваме за нашата работа, са "благодарност за свършеното", а не "задължение на клиента". Колкото по-добре изпълняваме задачите си, толкова по-благодарни ще бъдат клиентите.

По мое лично мнение, аз самия бих се заинтересувал, ако бях учител, може би дори пенсионер. Едно различно занимание за мозъка не би било излишно. Също и ако бях студент или ученик - може това да ми е "хляба" за цял живот. Най-малкото ще науча доста неща, които ще са ми полезни по-късно. Също бих се заинтересувал ако по някаква причина не мога да работя по "обикновения" начин (майчинство, болест, недъг...). Който се притеснява, че такова начинание няма да е достатъчно доходно, може това да му е "допълнителна работа".

Но пак да напомня, това е само моя опит да погледна на предложението отстрани, а не ограничения, вие решавайте... Или предайте това на Ваши познати, които биха могли да ми помогнат. Защото имам нужда...

Парите получавате "чисти", без удръжки. Което значи, че Вие трябва да се грижите за данъците си, и който иска - и за здравно осигуряване.

Работно място: няма. Ще работим дистанционно. Трябва да имате Интернет връзка. Домашен компютър, таблет или дори по-съвременен телефон може да са достатъчни. Ще поддържаме връзка ежедневно през Скайп или друг канал (изберете от страницата "Контакти").

Работно време: няма. Когато и колкото трябва. Вие работете когато искате, важно е да си свършите работата добре и навреме. По тази причина и отпуски няма - щом решите да не работите, просто отказвате задачата.

Автобиография, резюме, снимка: не ме интересуват, важното е да свършвате това, което сте обещали.

Смеете ли да поемате отговорност за делата си? Ако "Да" - потърсете ме. Отговарям на всякакви въпроси.

Leave a Reply