Проекта “Газгенератор” ще бъде "open source", международен, и надявам се - широко известен, от ранга на "Linux", "Arduino" и "Wikipedia", затова му трябва добро (кратко и ясно, но ярко и запомнящо се) име. Имам наум няколко достатъчно добри имена за него, и не мога да избера... Моля помогнете ми, или дори дайте ново предложение, ще се радвам да разбера какво мислите че трябва да е името на такъв проект.

Допълнение на 10.02.2019 г.: Благодаря на всички, които се включиха! За съжаление имах разногласия с повечето от вас :-) "Оренда" беше на първо място, но в хода на работата потвърдих, че е понятие от традициите на ирокезите (народ, живял на границата на Канада и САЩ), подобно на "свети дух" и "Тангра", и няма нищо българско в него... На второ място беше "Тангра" - съвсем българско, но за съжаление за "Тангра" и "Тенгри" Google "повърна" по повече от 1,6 млн. резултата, затова не може да се каже че е "уникално"... Затова избрахме името "Gas Generator Bulgaria" и съкратено име "GGBG" (с едва 160 000 резултата в Google). Вече имаме и домейн ggbulgaria.org :-) Започваме да работим по сайта.

Търсят се доброволци: да попълват информацията на сайта, да издирват и канят ентусиасти (които вече са си направили газгенератори), да събират видеоклипове, литература и форуми, и прочие дейности. Ще е полезно доброволеца да знае поне английски език, не е важно да е "перфектно". Същото и за руски език. При желание потърсете ме на страницата за контакти.


Share this